slovenskoenglishdeutschsrbsko???????


wellness

Posebne priložnosti

golf




Jedilni list

V hotelu Korošica vam nudimo pestro ponudbo a'la carte jedi.


HLADNE PREDJEDI

- Beef Tatar
- Goveji Carpaccio s parmezanom in artičoki
- Hobotnica v solati s krompirjem in papriko
- Solata z morskimi sadeži
- Pršut
- Paradižnik z mozzarelo
- Prekajena postrv s hrenom na solatni posteljici


JUHE

- Goveja juha
- Gobova juha v kruhovi skodelici
- Česnova juha
- Francoska čebulna juha
- Ribja juha "KOROŠICA"
- Krompirjeva juha z lososom
- Kostanjev capuccino


TOPLE PREDJEDI

- Rezanci z morskimi sadeži
- Rezanci s črnimi tartufi
- Črni rezanci z vongolami v smetanovi omaki
- Rižota z morskimi sadeži
- Rižota z garnelami
- Njoki s tremi siri
- Njoki z rukolo
- Sipina rižota
- Torteloni z jurčki
- Ajdove palačinke z blitvo in jakobinkami
- Dagnje na buzaro
- Mešane školjke na buzaro
- Gratinirane velike pokrovače
- Škampi
- Škampi ( veliki )


SVEŽE RIBE

- Brancin

- Orada
- Morski list
- Škarpina
- Kovač
- Zobatec
- Brancin , orada ( divjak)
- Postrv


RIBJE SPECIALITETE

- Poširan losos z drobnjakovo omako
- Škarpenin file s panceto na gratinirani polenti
- Morski pes po otoško z olivami in krompirjem
- Ribji krožnik Korošica
- Ribji file s črnimi rezanci in špinačo

- Losos v vinski omaki z zelenjavo in krompirjem
- Polnjeni lignji s šunko in sirom

- Polnjeni lignji s pršutom in sirom
- Polnjeni lignji s blitvo,lovkami in sirom

- Polnjeni lignji z garnelami in sirom
- Lignji po tržaško
- Lignji z žara
- Lignji po pariški
- Lignjev krožnik


VEGETARIJANSKI KOTIČEK

- Krompirjev zavitek z drobnjakom in omako
- Sirovi štruklji
- Zelenjava z žara in kus kus
- Lazanja z gobicami
- Polnjena zelenjava z rdečim rižem
- Zelenjavni ocvrtki s kalčki in jogurtovo omako

HIŠNE PLOŠČE ZA 2 OSEBI

- Plošča Korošica
- Plošča šefa kuhinje
- Ribja plošča Del Mare
- Plošča mesa na žaru

MESNE SPECIALITETE


- Goveji file "MATERHORN"
- Goveji file "MADAGASKAR"
- Goveji file "PO KRAŠKO"
- Goveji file "STROGANOFF"
- Goveji file "s TARTUFI"
- Čebulna bržola

- Telečji kotlet z zeliščno skorjico
- Puranji file z ješprenovo posteljico

- Mehiški krožnik
- Nadevan svinjski file
- Telečji zrezek z žajbljem in pršutom
- Puranji steak z gorgonzolo
- Nabodalo "KOROŠICA"
- Medaljoni po vrtnaričino
- Medaljoni v pomarančni omaki

 
ZREZKI PO ŽELJI

- Svinjski zrezek
- Puranji zrezek
- Telečji zrezek

ZA NAŠE MALE GOSTE

- Zrezek "SMRKEC"
- Postrvin file "POPAJ"
- Krožnik "HUGO"

SLADICE

- Kokosovi zvitki s sadnim sorbetom

- Pečene banane po Kreolsko
- Holandska rezina
- Tiramisu

- Prekmurska gibanica
- Palačinke z orehi
- Sadna košarica
- Vroče jagode ali maline z vanilijevim sladoledom
- Pehtranov parfait
- Čokoladna rezina "ČOKOLADNE SANJE"
- Razne pite

 
_____________________________________________________________________

Če na jedilnem listu ni vaše jedi Vašo željo zaupajte nam in trudili se bomo Vam jo uresničiti!


Copyright © 2009 Hotel Korošica, Vse pravice pridržane

Domov O podjetju Predstavitev Lokacija Partnerji Kontakt Naroči novice On-line rezervacije Wellness paketi Masaža Tajske masaže Solarij in savna A'la carte Specialitete hiše Malice in Kosila Vinska karta Morske specialitete Organizacija dogodkov Poroke Rojstni dnevi in obletnice Sedmine Druga skupinska srečanja Zaključene družbe Glasba