|


|
|
Jedilni list V hotelu Korošica vam nudimo pestro ponudbo a'la carte jedi.
HLADNE PREDJEDI - Beef Tatar - Goveji Carpaccio s parmezanom in artičoki - Hobotnica v solati s krompirjem in papriko - Solata z morskimi sadeži - Pršut - Paradižnik z mozzarelo - Prekajena postrv s hrenom na solatni posteljici JUHE - Goveja juha - Gobova juha v kruhovi skodelici - Česnova juha - Francoska čebulna juha - Ribja juha "KOROŠICA" - Krompirjeva juha z lososom - Kostanjev capuccino TOPLE PREDJEDI - Rezanci z morskimi sadeži - Rezanci s črnimi tartufi - Črni rezanci z vongolami v smetanovi omaki - Rižota z morskimi sadeži - Rižota z garnelami - Njoki s tremi siri - Njoki z rukolo - Sipina rižota - Torteloni z jurčki - Ajdove palačinke z blitvo in jakobinkami - Dagnje na buzaro - Mešane školjke na buzaro - Gratinirane velike pokrovače - Škampi - Škampi ( veliki ) SVEŽE RIBE - Brancin - Orada - Morski list - Škarpina - Kovač - Zobatec - Brancin , orada ( divjak) - Postrv RIBJE SPECIALITETE - Poširan losos z drobnjakovo omako - Škarpenin file s panceto na gratinirani polenti - Morski pes po otoško z olivami in krompirjem - Ribji krožnik Korošica - Ribji file s črnimi rezanci in špinačo - Losos v vinski omaki z zelenjavo in krompirjem - Polnjeni lignji s šunko in sirom - Polnjeni lignji s pršutom in sirom - Polnjeni lignji s blitvo,lovkami in sirom - Polnjeni lignji z garnelami in sirom - Lignji po tržaško - Lignji z žara - Lignji po pariški - Lignjev krožnik VEGETARIJANSKI KOTIČEK - Krompirjev zavitek z drobnjakom in omako - Sirovi štruklji - Zelenjava z žara in kus kus - Lazanja z gobicami - Polnjena zelenjava z rdečim rižem - Zelenjavni ocvrtki s kalčki in jogurtovo omako HIŠNE PLOŠČE ZA 2 OSEBI - Plošča Korošica - Plošča šefa kuhinje - Ribja plošča Del Mare - Plošča mesa na žaru MESNE SPECIALITETE - Goveji file "MATERHORN" - Goveji file "MADAGASKAR" - Goveji file "PO KRAŠKO" - Goveji file "STROGANOFF" - Goveji file "s TARTUFI" - Čebulna bržola - Telečji kotlet z zeliščno skorjico - Puranji file z ješprenovo posteljico - Mehiški krožnik - Nadevan svinjski file - Telečji zrezek z žajbljem in pršutom - Puranji steak z gorgonzolo - Nabodalo "KOROŠICA" - Medaljoni po vrtnaričino - Medaljoni v pomarančni omaki ZREZKI PO ŽELJI - Svinjski zrezek - Puranji zrezek - Telečji zrezek ZA NAŠE MALE GOSTE - Zrezek "SMRKEC" - Postrvin file "POPAJ" - Krožnik "HUGO" SLADICE - Kokosovi zvitki s sadnim sorbetom - Pečene banane po Kreolsko - Holandska rezina - Tiramisu - Prekmurska gibanica - Palačinke z orehi - Sadna košarica - Vroče jagode ali maline z vanilijevim sladoledom - Pehtranov parfait - Čokoladna rezina "ČOKOLADNE SANJE" - Razne pite _____________________________________________________________________ Če na jedilnem listu ni vaše jedi Vašo željo zaupajte nam in trudili se bomo Vam jo uresničiti!
|
|
|